Medlemsblankett

Du kan anhålla om medlemskap eller korrigera/komplettera din medlemsinfo med denna blankett.

Medlemsavgift

Medlemsavgiften är 10€/år per person. Betala ingenting självmant. Vi skickar per e-post info för medlemsavgiftsbetalning efter att vi har fått all nödvändig info av dig.

Familjemedlemskap

För familjer erbjudes en förmånligare "mängdrabatt".

Vilka utgör en familj:

  • ett par eller en vuxen med barn och/eller föräldrar

  • syskon med föräldrar och/eller barn som samsas om samma fastighet

Det förutsätts att en familj har en nämnd huvudmedlem. Alla familjemedlemmar bör anmälas till medlemsregistret.

Familjemedlemsavgift:

  • Familj på 4-5 pers - 30€/år

  • Familj på 6 pers eller mer - 50€/år

Skriv in dina familjemedlemmar som medlemmar nu, så beaktas din familj i nästa medlemsfakturering. Uppge bara ditt namn och familjemedlemmarnas uppgifter i slutet av blanketten. Alla medlemmar som uppger en fungerande e-adress får föreningens infomeddelanden per e-post.

Qviflax Kompiskärl

Qviflax Kompiskärl är en medlemsförmån som medlemmarna i föreningen kan utnyttja om de önskar. Kompiskärlet är det förmånligaste sättet att sköta sin lagstadgade avfallshantering. Med blanketten inunder kan du samtidigt ansöka om medlemskap i både föreningen och Qviflax Kompiskärl. - Läs mera om Kompiskärlet

  • Årsavgift, sommarboende: 50€/hushåll

  • Årsavgift, Vinterboende: 70€/hushåll

Bor du i Krook?

De som bor i Krook får också utnyttja Qviflax Kompiskärl enligt LSJH. För Krookbor uppbär Qviflax Väglag ytterligare en väganvändaravgift på 20€/år.

Uppdatera dina uppgifter

Du kan också uppdatera/komplettera dina uppgifter till föreningen via denna samma blankett. Skriv bara i kommentarfältet att det är frågan om en ändring och vilka ändringar det är frågan om. Speciellt efterlyser vi medlemmarnas mobiltelefonnumror och e-adresser.