Laulujuhla

Uutta musiikkia Qviflaxin Laulujuhlassa XI

Lauantaina 9.7.2022 klo 15-17 vietämme Qviflaxin Laulujuhlia yhdennentoista kerran.

Vuoden 2022 laulujuhlassa pääosassa on jälleen (kaksikielinen) yhteislaulu. Laulua säestää pieni orkesteri, joka tällä kertaa koostuu pianosta, pasuunasta, kitarasta, bassosta ja muista mahdollisista kylän instrumenteista. Tilaisuus toteutetaan perinteiseen tapaamme ilman mikitystä.

Yhteislaulun seassa kuullaan tämän kesän erikoisuutena uusia Qviflaxissa sävellettyjä tai sovitettuja lauluja, joista osa saa kantaesityksensä laulujuhlilla. Säveltäjinä ja esiintyjinä mm. Gustav Nyström, Ilona Sirén ja Alma Lillkung. Orkesterin pianistina toimii Elias Miettinen ja mukana ovat myös Riikka ja Maria Sirén ja tietenkin Vox Qviflax.

Qviflax Yhteislaulujuhla 2021

ISO Kiitos artisteille, talkooporukalle ja ennen kaikkea Vestergårdin väelle
että me voitiin
toteuttaa yhteislalujuhlaamme hankalasta pandemiatilanteesta huolimatta.

Alla näkyvässä video-koosteessa näet osia orkesterista "Dixiegruppen QAJ" - tällä kertaa vahvistettuna Hanna Granlundin pianolla, joka säesti yhteislaulua ja artisteja tänä vuonna. Mukana olivat Riikka ja Ilona Sirén, Alma Lillkung, Gustav Nyström sekä Jerry Wahlforss. Lisänä tietenkin legendaarinen sekakuoro kör Vox Qviflax, jonka esitys valitettavasti juuttui Youtuben copyright-seulaan.


Jos et tänä
vuonna uskaltanut tai voinut osallistua - katso koosta alla.
Tervetuloa uudelleen ensi kesänä!

Laulujuhlista

Yhteislaulujuhlilla on alusta pitäen pitänyt kiinni perusajatuksestaan - Yhteislaulut vuorottelee artistien esiintymisillä molemmilla kotimaisilla "unplugged"-periaatteella, eli akustisesti. Henrik Wikström säestää haitarilla tai pianolla Qviflaxin "omia" artisteja, Ilona, Maria och Riikka Siréniä sekä aikaisemmin myös Sören Lillkungia, jotka esittävät soolo-, duetto- tai vaikkapa kvartettina. Kantavieraat seuraavat suurella kiinnostuksella kylän nuorten tulevaisuuden taiteilijoiden kehitystä vuodesta toiseen. Qviflaxin sekoilukuoro, Vox Qviflax, ottaa estottomasti vastaan kaikki hasteet millä tahansa musiikin osa-alueella. Yleisö saa tavan mukaan ottaa osaa yhteislauluihin ja tauolla on kaffepullat tai mehua tarjolla sekä Qviflax-tuotteita myytävänä.

Konseptiin kuuluu myös vieraileva artisti. Vähintään yksi vieraileva artisit on joka vuosi mukana lauluhulissa.

Vierailevat artistit:

 • 2021 - Paikallisia artisteja: Riikka ja Ilona Sirén, Alma Lillkung, Hanna Granlund, Gustav Nyström sekä Jerry Wahlforss. Bonuksena Dixiegruppen QAJ ja tietenkin kylän sekakuoro Vox Qviflax.

 • 2019 - Paikallisia nuoria artisteja: Gustav Nyström, Martin Granström, Elias Miettinen, Aki Yrjä, Riikka Sirén, Ilona Sirén, Alma Lillkung, Jerry Wahlforss, Vox Qviflax

 • 2018 - Emma Klingenberg

 • 2017 - Riko Eklundh

 • 2016 - Essi Luttinen

 • 2015 - Ami Aspelund

 • 2014 - Angelika Klas

 • 2013 - Birthe Wingren

 • 2012 - Joachim Thibblin, Sebastian & Kim

 • 2011 - Riko Eklundh, Ulla-Britt Boström, Fred Negendank

 • 2010 - Riko Eklundh

Löydät kuvia ja lisää videokoosteista juhlistamme osiossa Foto & Video