Nuorisojaosto

Nuorisojaosto

Kesää 2019 lähtien kyläyhdistys pyrkii tietoisesti aktivoimaan nuoret jäsenensä eri ikäryhmissä. Olemme avoimia järjestämään tilaisuuksia nuorille aikuisille, nuorisolle ja lapsille tavata, harrastaa ja oppimaan tuntemaan toisiaan. Päämääränä on elävä kylä, josta löytyy toimintaa, ystäviä ja tekemistä, myös yhteistä tekemistä, kaikille.

Nuorisojaosto on 2020 lähtien hankkinut 3 kajakkia ja 3 SUP-lautaa tarvittavilla lisävarusteilla. Päämääränä on että nuoret, nuoret aikuiset ja miksei myös vanhemmatkin jäsenet voisivat paremmin tutustua lähiympäristöön  ja viihtyä kylän läheisissä merimaisemissa. Aluksilla voi järjestää retkiä, kajakkikursseja tai regattoja - nuorison omien toivomuksien mukaan.

Mitä sinä haluaisit tehdä? Ota yhteyttä ja kerro ideasi ja toivomuksesi, niin katsomme mitä on järjestettävissä.

Nuorisojaoston toiminnasta vastaa Ilona Sirén ja Lotta Karlsson, ota yhteyttä: lottelotta.karlsson@gmail.com

Kajakit

Nuorisojaostolla on kolme SeaBirdin valmistamaa kajakkia. Tarjotaan myös jäsenille epävirallisia kajakkikursseja ja  ohjaus/esittelytilaisuuksia. 

Alla näkyy kajakkien esittely. Klikkaa kajakkikuvia siirtyäksesi Seabirdin omalle kajakin esittelysivulle. 

HUOM!

Olemme rakentamassa kajakkirantaa Byvikeniin. Siitä tulee kohta kajakkien ja SUPpien kotisatama. Palaamme tähän kun kotisatama on valmistumassa.

Expedition LV

Pitkä,  kapea ja tukeva lasikuituinen merikajakki.   Peräsin  auttaa ohjauksessa. Soveltuu erityisesti pitempiin rektiin. Sopiva  jopa 90 kiloiselle käyttäjälle.

Expedition Åfjord 368

Lyhyt, leveä ja tukeva lasikuituinen merikajakki. Peräsin  auttaa ohjauksessa. Ison istuinaukon ansiosta on helppo päästä kajakkiin ja sieltä pois. Soveltuu päiväretkille, harjoitteluun ja kalastukseen. Sopiva jopa 105 kiloiselle käyttäjälle.  

Expedition Åfjord 368 Club

Lyhyt, leveä,  tukeva ja helposti hallittava lasikuituinen merikajakki.  Soveltuu päiväretkille, harjoitteluun ja kalastukseen. Sopiva jopa 120 kiloiselle käyttäjälle.  

SUP-laudat

Nuorisojaostolla on kolme ilmatäytteistä lautaa. Laudoilla on toisistaan eroavia ominaisuuksia ja sopivat sikäli kaikki eri käyttötarkoituksiin. Meillä on kahden eri merkkisiä lautoja:  FitNord ja Bestway. Ohjausta/esittelytilaisuuksia SUP-lautojen käyttöön järjestyy tarvittaessa.

Alla näkyy lautojen esittely. Klikkaa kuvia siirtyäksesi käyttämämme jälleenmyyjien esittelysivulle. 

Aqua Lite

Pieni ja kevyt mutta tukeva. Soveltuu aloittelijoille ja/tai alle 80kg painaville melojille. Maksimikantavuus 110kg. Nauhoja kevyiden tavaroiden kiinnittämiseen. 

Merkki: FitNord. Leveys 75cm, pituus 290cm, korkeus 15cm, paino 6,7kg.


Ocean Edge

Yksinkertainen ja helposti ohjattava lauta, ottaa pieniä aaltoja vakaasti. Kantavuus 100kg.

Merkki: Bestway. Leveys 74cm, pituus 295cm, korkeus 15cm.


Kahawai

Erittäin vakaa, isomallinen lauta, joka kantaa esimerkiksi kaksi aikuista, joiden yhteinen paino on alle 140kg.  Nauhoja tavaroiden kiinnittämiseen. 

Merkki: Bestway. Leveys 86cm,  pituus 310cm, korkeus 15cm, paino 12,3kg.